Coachen als verslaving

Ik ben de afgelopen maanden best bezig geweest met wat ik nou leuk vind in mijn dagelijks werk, wat is dat stukje waar je verslaafd aan bent.
Voor mij is staat dat vaak helemaal los van het werk op de vloer.

Het coachen van iemand, de deur open zetten naar de volgende stap, dat is mijn drug of choise. De persoon stapt zelf door de deur, gaat zelf groeien en heeft het helemaal zelf bereikt. Ik zit genietend te kijken hoe iemand groeit en laat me verrassen hoe veel grootheid de meeste mensen in zich hebben.

Toch is er een kick die ik najaag, dat zijn de super successen, mensen die voor je ogen volledig in bloei schieten in een keer open gaan en worden wie ze in de basis zijn. Daar ook maar een klein beetje aan bijdragen is een kick die ik al jaren probeer te omschrijven en maar nooit echt helemaal wil lukken.

Dit filmpje gaat over een dame (Keala Settle)die bedoelt is voor het podium, Iets dat ze weet maar misschien nog niet helemaal geloofd. Het was een enorme sprong voor haar en je ziet haar die sprong maken en volledig tot bloei komen.
Dat gevoel wat ik wil beschrijven? Als Hugh Jackman gaat “Huuh” tijdens het hand vast houden en er zijn voor haar, dat is mijn drug!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *