“I wanna see you be brave”

Ik werk al een tijdje met mensen, als teamleider, afdelingsmanager of workforce manager.
Niet altijd gemakkelijk en ik zit nu al een half jaar thuis.
Tijd om in beweging te komen, tijd voor nieuwe plannen (en die zijn er), tijd om dapper te zijn!

Recent kreeg ik de vraag waarom ik doe wat ik doe. Wat is nu het mooiste aan mijn werk. Het mooiste aan mijn werk is mensen tegen komen die vastgeroest zitten in oude gewoontes en het beeld dat van zichzelf hebben. Ze kunnen zich niet voorstellen dat ze nog meer kunnen, dat ze nog lang niet uitgegroeid zijn.

Mijn rol is om de deur open te zetten en te laten zien dat die ruimte er is. Dat je nog veel meer in je hebt en dat vaak de sky the limit is! Als het lukt is het een fantastische baan, soms lukt het niet en is het klote.

Mijn kick is andere te zien groeien, daar is een stuk dapperheid voor nodig, over je eigen zelfbeeld heen stappen en tot bloei komen.
zoals de titel zegt. “I wanna see you be brave”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *